Условия за връщане

Правила за връщане на Ви-Тек Европа ООД

Дефектни стоки или сгрешени продукти могат да бъдат върнати ако отговарят на следните условия:

 • В законовия срок от 14 дни от получаването на стоката, всички сгрешени продукти могат да бъдат върнати или заменени.
 • В гаранционния срок от 2 години, ако има дефект, ние ще предложим ремонт или замяна.
 • За да уважим гаранционното събитие, продуктът не трябва да има щети предизвикани от инцидент, небрежност, неправилна употреба или монтаж.
 • Ние тестваме всеки продукт върнат от клиент. При инспекция от нашите инженери се издава становище, по което се определя причината за дефекта.
 • Ако се установи, че продукта не е дефектен или има щета предизвикана от клиента, той ще бъде изпратен обратно.
 • В случай че не можем да заменим върната стока със същата, ние ще предложим алтернативен продукт. Ако клиента не одобри алтернативния продукт, ще бъде издадено частично или пълно кредитно.
 • Клиентът не дължи разходи за транспорт, ремонт или замяна на стоката в гаранционния срок.

За стоки наранени при доставка:

 • Когато получавате стока, винаги проверявайте съдържанието и товарителницата и се уверете, че няма транспортни щети. Ако има щети, задължително напишете бележка в товарителницата при приемане от куриера. Само по този начин важи транспортната застраховка. Ако получите стока без да опишете щетите и след това се свържете с нас, ние няма да можем да ви компенсираме.
 • Записването на претенция за щета не е достатъчно само по себе си: винаги информирайте и Ви-Тек Европа за проблеми с пратките.
 • Ако не ни информирате в рамките на 3 дневен срок, стоката няма да бъде подменена.

За недефектни стоки:

 • Ако продуктите, които ви доставим, не са тези които сте поръчали, или са със сгрешени количества, трябва да ни уведомите в 3 дневен срок. В противен случай, Ви-Тек Европа не се задължава да извърши връщането.
 • В случай, че уведомите Ви-Тек Европа навреме, нашето задължение ще бъде да попълним липсите в случай на такива с нова стока или кредитно или да подменим стока, която е изпратена по грешка.
 • Ви-Тек Европа няма задължение да възстановява индиректни щети, загуби или неосъществени печалби, произлезли от грешката при доставка, и няма да се задължи да изплаща никакви компенсации освен тези които покриват стоките с проблем (липси или объркани при изпращане).
 • Нищо в тези условия не ви ограничава правата като потребител според закона.
 • Ако в рамките на законовия 14 дневен срок се откажете от поръчката си, ние ще възстановим получените суми, не по-късно от 14 дни, считано от датата на която сте ни уведомили за решението си съгласно чл.52.

Бележка: препоръчително е върнатите стоки да са в оригиналната си опаковка.

Ако тези условия не отговарят на вашите въпроси, свържете се с нас на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес за връщане

ул. „Илиянско шосе“ 1
Складова база „Рожен“
Склад „Ви-Тек Европа“
София 1220
България

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.