Новини

Уикендът звучи по-добре с V-TAC

Въпреки че летните дни са само хубав спомен, а Слънцето вече не толкова силно, все още има топли дни, в които да се порадваме на времето навън. През свободните уикенди можем да избираме между есенните цветове на парка, уюта на собствената ни градина, пикник в планината, а защо не и барбекю с приятели.

Осветление за  бюрото

Така, такаааа, есента е тук, почивните дни си отидоха, а учениците вече имат и домашни. За да се погрижите за здравето на техните очи е много важно да изберете подходящо и качествено осветление. Фаворит в това отношение е LED светлината, която е най-близо до естествената и няма отблясъци.

Код: Слънце

Запазването на околната среда в момента е глобален проблем, с който трябва да се ангажират всички. LED осветлението е много важна крачка към по-зеленото бъдеще на планетата ни, ето защо производителите му са съчетали две екологични и икономични технологии: LED и слънчева енергия. Слънчевата LED крушка съчетава предимствата, получени от използването на фотоволтаичните сензори и светодиодите.

Страница 1 от 26

V-TAC

следващата стъпка към устойчиво и енергийно ефективно LED осветление

Използваме LED Чипове & Драйвери от:...

Контакти

  +359 2 90 566

   бул. Илиенско шосе 1, ет. 2, София, 1220, България

  Пишете ни на: office@v-tac.eu

Последвайте ни

Сертификати

Dekra
GS
CE
Rohs

За Нас

Ние сме Ви-Тек (V-TAC) - доверения LED доставчик на Европа - европейският отбор на мултинационалната компания V-TAC, която има офиси в България (София), Великобритания (Лондон), ОАЕ (Дубай), Индия (Мумбай), Унгария (Будапеща), Румъния (Букурещ), Австрия (Виена).

Логистичният ни хъб в София достигна площ от 40 000 кв.м.

Този уебсайт използва бисквитки за да управлява идентификацията, навигацията и други функции. Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате бисквитките да се запазват на Вашето устройство.